Home > Black Screen > Black Screen After Windows XP Logo And Had A System Error Lsass.exe

Black Screen After Windows XP Logo And Had A System Error Lsass.exe

I tried several variations of login attempts, all failed. You can check the update site to verify, or temporarily shut them off.If it's not the cause, check the event viewer to see if the system or application sections are logging I put the Windows 7 Professional DVD in and booted. share|improve this answer edited Jul 28 '12 at 0:38 Community♦ 1 answered Oct 18 '09 at 18:47 harrymc 195k7172425 i try safe mode but it show me the same Check This Out

Now plug it back in without the battery and test to see if you can get to the login screen. And thanks in advance for your help. Windows XP Pro Repair Installation: Product Key Problem Help! by MarkFlax Forum moderator / November 30, 2009 1:59 AM PST In reply to: delete the lsass.exe file???

It can be fixed, but only if you have access to the system in Normal mode or Safe Mode.If you have that XP CD you could try the Recovery Console, described You are only showing us one side of the wall, I want to see both sides of the wall! I am currently booting up my system with Linux from a CD ROM, which really isnt that good, because i cannot view, download or do anything with exe files because Linux Vista Ultimate 32 bit.

Your Solutions worked like a charm. Can someone help me get this darn thing uninstalled? Boot from the Windows 7 install disk 2. I performed an Acronis Back-up of the hard drive and then copied the Windows folder to the X: drive (back-up).

After my second fresh install of XP and when it came time to perform a restart to complete the updating process, upon restart Windows had loaded and instead of ending up Using a other computer and a hard drive to USB adaptor I connected the this drive and found the files.... Edited by Cypod, 19 September 2012 - 01:16 AM. More hints For more information, refer to Performing a Full System Recovery in XP.

Helpful +16 Report Graff Jan 26, 2010 at 01:26 PM If you are stuck at the screen with the black blinking cursor, you may have a video issue. These freeze-ups go unnoticed by Windows monitoring software (Event Viewer), it's as if time has frozen and windows is unaware that space time is at a stand still! Also uncheck all non-microsoft services :-) Report beanie- Nov 28, 2012 at 08:46 PM worked thanks Helpful +8 Report mary Mar 26, 2010 at 10:25 AM My regular log on screen It was working fine, just one day I turned it on the cursor does not show up.

  • They claimed that my other parts were the issue, when i installed my temporary motherboard everything worked the first time through.
  • Everytime it loads it stops half way through, goes to a black screen and then a Windows box pops up and says exactly "lsass.exe - System Error Object Name not found"
  • Booting failed later, but with no backup created.
  • Z7_M0I02JG0KONJ30ACBBF8MM1084 hp-hero-support-search Actions ${title} Loading...
  • HP and Compaq PCs - PC Starts to Black Screen With Only a White Arrow (Windows XP) This document pertains to HP and Compaq PCs with Microsoft Windows XP.

To do this, assuming you are using a laptop, unplug the computer, take the battery out, and then hit the power button a few times. https://www.cnet.com/forums/discussions/lsass-exe-system-error-371205/ To the right of that is an icon that looks like a short chest of drawers. aford10Jul 15, 2010, 1:11 AM http://a.imageshack.us/img9/7654/doublefacepalmg.jpgYou jumped the gun on immediately suggesting a format and reinstall. Report sunny_123 3Posts Friday March 12, 2010Registration date February 22, 2014 Last seen - Mar 25, 2010 at 03:14 PM Hey graff I have the same problem so I installed windows

There is no reason i should have to pay to resend it so that they can just send it back the same claiming its fixed. his comment is here right?or a second partition that can hold your system partition? Back to top Back to Windows XP Home and Professional 0 user(s) are reading this topic 0 members, 0 guests, 0 anonymous users Reply to quoted postsClear BleepingComputer.com → Microsoft I have tried to rename the AVG folder in C:\Program Files and in C:\ Documents and Settings\All Users\Application Data\ But it must be some were else like the registry or an

Freeze-ups upon POST and/or during Windows loading freezes3. or read our Welcome Guide to learn how to use this site. Altought I had many viruses in the past but never had a blackscreen with a curser ,i had a packman eating me screen ,had all diferant colors and so further but http://linux4newbie.com/black-screen/windows-xp-black-screen-after-logo.html Newer Than: Search this thread only Search this forum only Display results as threads Useful Searches Recent Posts More...

Why would a colony need to relocate? Stable.Cons: I am trashing any p5q board because non of them will run on a gigabit network in vista or windows7. Is anyone able to explain what the issue with it is.

Now I can at least see the normal recovery screens to do the fix.

Task Manager shows 100% CPU usage with no application running or throttling issues4. The list of issues I've experienced is to long to list! The data value should only be explorer.exe so delete anything after that, Do this by double clicking on shell and edit the value and hit ok Restart and thats it! Review 20buy something else Pros: price?Cons: this MB quit after a couple weeks and at the time I was too busy to diagnose just what the problem was so I took

works great. Just obscure, non-cited claims. Now you're assuming it's the Asus motherboard. navigate here thank you internet.

It appears that AVG change something in the boot up so it can access and delete these protected system files. no no we wont go. Only thing is how do U remove it if u cannot get into the recovery console or safe mode thrawn2143, May 12, 2004 #10 ~Candy~ Retired Administrator Joined: Jan 27, If the administrator password is blank, just press ENTER.Type: chkdsk /rIt's important to have a space before the "/".To exit the Recovery Console and restart the computer, type exit at the

Windows was then 'found' and booted up. I tried booting into safe. tigsoundsJul 17, 2010, 10:44 AM soundguruman said: It's not a static problem, it's a chipset problem.