Home > Cannot Access > Cannot Access Secure Sites/ At My Wits' End!

Cannot Access Secure Sites/ At My Wits' End!

Hit ok. Back to top BC AdBot (Login to Remove) BleepingComputer.com Register to remove ads #47 soloman soloman Members 4 posts OFFLINE Local time:04:37 AM Posted 17 February 2009 - 09:23 Subscribe to our newsletter Sign Up Team Terms of Use Contact Policies CCM Benchmark Group health.ccm.net Not able to connect to internet by wireless - page 2 Please let me know if you have any solutions to these problems. my review here

actually i got connect but after few seconds or after trying to connect to other sites, i got disconnected again, but when i checked my local connection settings, its status is Perhaps not, but very annoying. I ran SuperAntispyware, Sophos Anti-rootkit, and the Microsoft Safety scanner in addition to the Microsoft Security Essentials. I'm using dell inspiron 1525 running vista os.

If it still doesn't work, go back to the router and pull the power plug. Click on Start button and then click on Run to open Run command dialog. Most virus checkers will block wireless, so if all else fails, turn off the firewall.

  1. just add me on yahoo messanger Report Albert› computer angel - Dec 20, 2009 at 07:52 PM Hi..
  2. I really really really don't want to do that.
  3. I would install the next version of Firefox, but I hear that it's pretty buggy.
  4. ive run system file checker which did find errors but fixed them. 6.

Change the value to Aux. Then I connected the desktop PC to the router with a network cable and could see that when I did this all the problems disappeared and I could get to all actually i am having the same problem right now.. So definitely switching the MAC address filters OFF can help!!

I still don't any response from hitting the wireless button on my keyboard which is weird. I'm at my wits end. look at the keys ull find it.. If they say they don't know then ask if they can ask the person who made it and they might fix it for you.

I can not access sites on any of my browsers. I have narrowed the problem down to the wireless router configuration for my Modem, 2wire Quest. Thank u. I spent 4 weeks trying every single thing recommended on every single site, all to no avail.

I can access secure sites through Internet Explorer! Report kodsta- Jun 18, 2010 at 03:00 PM i have a dell inspiron 14, and when I click to connect to my wireless internet it doesn't give me the option to Helpful +13 Report deve807 Oct 30, 2008 at 07:03 PM i had this problem - the laptop could see the router but would not connect with or without security - have Steps after techguy's steps: Go to the Device Manager.

u probably accidentally hit the off button. this page We had no problem with wirelessly connecting laptops with XP but VISTA laptops could not connect until we properly set the date and timezone on the online setup of our Belkin I turned off the MAC address filters and I finally got connected. I need step by step instruction please because the wireless connections a bit complicated for me.

My daughter has a Dell 1525 and it has been fine with the Belkin but last night I pulled out the ole Latitude and couldn't connect. Report Nani- Feb 21, 2009 at 04:03 PM Hai I have some problem with my internet connections.. Any computer savvy kid can do this. get redirected here The solution was to remove (Uninstall) the Dell WLAN Management software this removes the device as well.

The Internet is so big, so powerful and pointless that for some people it is a complete substitute for life.Andrew Brown (1938-1994)Don't let BleepingComputer be silenced. He suggested I do a PC restore which I wasn't too stoked about doing. this happened because I upgraded my firmware and every thing was set on default the router was netgear dg834gt it was located in the schedule tab hope this helps Report Traci-

i had the same problem as you I did what some one said up the post which was to update the router time all I did was tick save day light

By changing this you should see your access point and be able to connect to it. Ive removed norton with the norton removal tool. 3. But I was more interested to set it up right for Wireless. Just...

Helpful +1 Report sean101 Nov 3, 2008 at 09:32 PM deve807 I'm sure I am having the same problem and your solution will fix it because it only started not connecting and usually, whenever i started my computer, it does automatically connects, but now i have to disable and enable the connection to get a crappy short connection before it begins not We were about to spend $80 for a router supplied by COX to get the support we needed. useful reference Helpful +0 Report weller204 Jan 18, 2009 at 12:31 AM i have a dell studio and I will not connect to my network at all corded or wireless and I have

Alan Back to top #53 Terry Turn Terry Turn Members 15 posts OFFLINE Gender:Female Location:India Local time:03:07 PM Posted 28 June 2010 - 11:42 AM When encountering any inaccessible or Enter the router and make sure it is set to work with wireless by typing 196.168.2.1 on your browser. thnx Back to top #51 Kaflaful Kaflaful Members 2 posts OFFLINE Gender:Male Location:U.S.A. I think my only other option is to try and find a copy of a vista disc with sp2 on it and try a repair that way.

I have been reading the forum posts to see if I can find a solution to this but I have not been able to the the forest from the trees. Thanks for support and suggestions from everyone. Edited by Kaflaful, 14 March 2009 - 09:14 PM. Report casner69- Jul 12, 2009 at 04:16 PM i can help u with your computer work nething u need.

Thanks guys, Helpful +1 Report toddar Apr 3, 2010 at 01:01 AM I had the same problem. ive disabled windows firewall, no joy, added the firefox, and ie to the exceptions list. 9. Also Lors just so you know if you run more than one anti-virus and/or firewall at the same time your going to get problems like that. I can access secure sites through Internet Explorer!Does anyone else have this same problem? (I'm using Windows Vista)I have the same problem (cannot all of a sudden access any secure website

ive adjusted my settings according to the recommendations on the sites help site. 4.